Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اقتصاد پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


علی ربیعی، وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه رای اعتماد گفت: نخستین برنامه من امحای فقر مطلق و تحقق برنامه تامین اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، علی ربیعی که از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت دوازدهم معرفی شده، به ارائه برنامه‌های خود در حوزه اشتغال، تعاون و ایجاد رفاه اجتماعی در حضور نمایندگان مجلس پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، در حال حاضر چهار ابرچالش اقتصادی فقر مطلق،بیکاری، بحرانصندوق‌های بازنشستگی و بحران‌های اجتماعیدر حوزه وظایف وزارت تحت مسئولیت ربیعی است که باید برنامه‌های جامع و عملیاتی برای مقابله با این چالش‌ها ارائه دهد.

علی ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی در جلسه علنی عصر چهارشنبه مجلس و در جریان ارائه برنامه های خود برای تصدی مسئولیت این وزارتخانه با اشاره به اینکه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نقطه تماس نظام سیاسی و تعامل دولت با مردم است، گفت: رابطه دولت و مردم بیش از هر وزارتخانه ای به تلاش این وزارتخانه بستگی دارد.

وی با اشاره به برنامه های خود در صورت تصدی مسئولیت این وزارتخانه گفت: برنامه ملی فقرزدایی و کاهش نابرابری، برنامه جامع حمایت با تاکید بر کاهش آسیب های اجتماعی، برنامه اشتغال فراگیر با تاکید بر مناطق محروم و روستایی، توانمندسازی-مهارت افزایی و توسعه منابع انسانی، ارتقای امنیت شغلی و صیانت از سرمایه های انسانی، پایدارسازی صندوق های بازنشستگی، تبدیل بنگاه های اقتصادی وابسته صندوق ها به پیشران اقتصاد ملی، توسعه تعاون و توسعه فرهنگی و اجتماعی نیروی کار برنامه های دهگانه من برای این وزارتخانه است.

ربیعی فقر مطلق، بحران آسیب های اجتماعی، بحران صندوق های بازنشستگی و معضل بیکاری را چهار چالش این وزارتخانه از هفت چالش اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: با پول پاشی اشتغال رفع نمی شود و فقر نیز برطرف نخواهد شد. امروز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهد نظریه و ایده است؛ نظریه پایه هر کاری است و امروز در زمینه سیاستهای رفاهی این وزارتخانه نظریه دارد.

وی ادامه داد: هیچ سیاست توسعه ای بدون دانش سیاست رفاهی به سرانجام نمی رسد.

ربیعی با بیان اینکه نخستین برنامه من امحاء فقر مطلق و توسعه برنامه های حمایت های تامین اجتماعی است، گفت: برنامه اشتغال فراگیر مهمترین برنامه من در حوزه اشتغال است که می توانیم با مقداری برنامه ریزی با اشتغال زایی گامی در راستای امحاء فقر برداریم.

وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاهی اجتماعی ادامه داد: از آقای لاریجانی تقاضا می کنم در صورت کسب رای اعتماد من از مجلس، کارگروه مشترکی بین مجلس و دولت برای رفع فقر تشکیل شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه ارکان فقرزدایی را شناسایی کرده ایم، افزود: طی چهار سال گذشته دستمزد بر تورم پیشی گرفت، در حالی که پیش از آن شکاف بین حداقل دستمزد و نرخ تورم 67 درصد بود، اما خوشبختانه با پیشی گرفتن مزد بر تورم توانستیم تا حدی سطح معیشت کارگران را افزایش دهیم.

ربیعی با تاکید بر اینکه مهمترین برنامه من در حوزه فقر طی دولت دوازدهم، کاهش انواع فقر خواهد بود، ادامه داد: طرح سلامت را با جدیت ادامه خواهیم داد و این طرح هیچ گاه متوقف نخواهد شد و هر روز اجرای آن با قوت ادامه خواهد داشت.

وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از اظهاراتش با تشریح برنامه های خود در حوزه اشتغال نیز گفت: بخشی از وظایف من در این وزارتخانه رشد اشتغال و صیانت از نیروی کار است، هر چند دستگاه های مختلف اجرایی در بحث اشتغالزایی دخیل هستند، اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان متولی امر اشتغال با جدیت این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

وی افزود: امروز بسیاری معتقدند که اشتغالزایی طی سال های گذشته در جامعه محسوس نبوده و در بسیاری از خانوارها همچنان فرد بیکار وجود دارد، اما این را باید بدانیم که بیکاری و اشتغال متاثر از مسائلی چون تحولات جمعیتی است، اما بدانید که برنامه های دولت در حوزه افزایش اشتغال آغاز شده است.

ربیعی با اشاره به طرح تکاپو (توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار) به عنوان یکی از طرح های اشتغالزایی دولت گفت: این طرح متکی بر شناسایی مزیت های منطقه ای اجرایی شده است.

وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: امروز رشد کلاسیک بیش از 400 هزار شغل در سال نمی تواند اشتغال ایجاد کند، بنابراین باید با به کارگیری ابزارهای مختلف در جهت اشتغالزایی، نرخ بهره وری و اشتغال را افزایش دهیم؛ همچنین با این ابزارهای تکمیلی مازاد اشتغال موردنیاز را ایجاد کنیم.

وی از تدوین برنامه دهگانه این وزارتخانه برای اشتغال خبر داد و گفت: درخواست دیگر من از مجلس این است در صورت توفیق کسب رای اعتماد از نمایندگان خانه ملت، کمیته دائمی برای اشتغال ایجاد شود تا بتوانیم در این زمینه یک اقدام اساسی با کمک دولت و مجلس انجام دهیم.

ربیعی افزود: امروز آرام ترین دوران را در روابط کار بین کارگر و کارفرما پشت سر گذاشتیم، به طوری که شاهد کمترین چالش بین این دو شریک اجتماعی بودیم؛ این یک سرمایه اجتماعی برای کشور است.

وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: حوادث منجر به فوت در سال 94 نسبت به سال 92 به میزان 33.5 درصد کاهش یافت، همچنین شیوع حوادث منجر به فوت نیز در سال گذشته نسبت به سال 92 به میزان 27 درصد کاهش داشته است.

این خبر تکمیل می‌شود ...


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تاکنون ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی، دو هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید را از طریق کالابرگ الکترونیکی انجام داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، فرزاد پیشکاری، امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در بازدید از فروشگاه‌های متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: در مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا هفتم جامعه به ازای هر نفر ۲۲۰ هزار تومان اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم چرب، پنیر، ماست کم چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر شارژ شده است و افراد بهره‌مند از این یارانه تشویقی می‌توانند تا ۱۸ اردیبهشت اعتبار آن را هزینه کنند.

وی افزود: خرید باید توسط سرپرست خانوار انجام شود اما محدودیت استفاده از کارت وجود ندارد و از هر کارت بانکی می‌توان خرید کرد، ضمن اینکه یک ماه مهلت استفاده از این یارانه وجود دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: یارانه ۲۲۰ هزار تومانی طرح فجرانه کالابرگ قابل ذخیره شدن برای استفاده در ماه‌های دیگر نیست.

پیشکاری از مردم خواست برنامه کاربردی «شما» را روی گوشی موبایل خود نصب کنند تا اطلاعات دقیق درباره طرح فجرانه کالابرگ را به دست آورند.

وی ادامه داد: ضرورتی ندارد که مردم حتماً ۱۱ قلم کالا را با هم خریداری کنند تا از اعتبار کالابرگ بهره‌مند شوند، بلکه هر قلم را می‌توانند جداگانه خریداری کنند و در هر بار خرید از مقدار تخفیف آن استفاده کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: تاکنون ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی، دو هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید کالابرگ با یک میلیون و ۶۵۰ هزار تراکنش انجام داده‌اند که یک هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون نقدی و یک هزار میلیارد تومان از اعتبار یارانه‌ای بوده است.

به گزارش ایمنا، بازدیدهای امروز در سراسر استان و به صورت همزمان انجام شده است که در شهر سنندج سه اکیپ مسئولیت بازرسی و نظارت بر فروشگاه‌های عرضه کننده کالا برگ الکترونیکی را برعهده داشتند.

کد خبر 750551

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت