Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، گفت: کارگزاری‌های تامین اجتماعی در حال حاضر با دو سوم نیرو کار می‌کنند کاهش بیش از این نیروهای کارگزاری بار مراجعات شعبات را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، تعدادی از مخاطبان این رسانه در استان مازندران با ثبت سوژه عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی در کارگزاری‌های بیمه تامین اجتماعی خواستار بررسی بیشتر این موضوع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار فارس این موضوع را از طریق مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، پیگیری کرده است که محمودی اظهار کرد: در حال حاضر کارگزاری‌ها با دو سوم نیرو کار می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به ایام تعطیلاتی که در پیش داشتیم تعدیل نیرو بیشتر از این به صلاح نیست.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران خاطر نشان کرد: کاهش نیروهای کارگزاری که تعداد آنها حدود هشت نفر است باعث مراجعه ارباب رجوع به شعبات تامین اجتماعی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: کاهش نیروها باعث هدایت مردم به سمت شعبات اصلی می‌شود که زمینه اختلال در سایر برنامه‌های سازمان در سطح استان می‌شود.

محمودی خاطر نشان کرد: سازمان تامین اجتماعی در مازندران ۲ میلیون نفر را زیرپوشش دارد که بیش از ۲۰ نوع تعهد و خدمات به مردم ارائه می‌دهد و فعالیت این سازمان با نهادی که ۱۰۰ هزار مشتری دارد متفاوت است.

به گزارش فارس، سوژه عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در سامانه فارس من توسط مخاطبان ثبت شده است.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگزاری تامین اجتماعی مازندران مدیرکل فارس من محمودی فاصله گذاری اجتماعی تامین اجتماعی خاطر نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۴۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است

علی بخش شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سطح استان ۹ مرکز خرید راه اندازی شده که از این تعداد ۲ مرکز خرید گندم و کلزا متعلق به کهگیلویه است

وی با بیان اینکه تجهیزات لازم در مراکز خرید فراهم شده است، خاطر نشان کرد: کشاورزان در مورد تحویل محصول مازاد بر مصرف خود دغدغه‌ای نداشته باشند.

مدیرکل تعاون روستایی استان تاکید کرد: سعی بر آن است در جهت رفاه حال کشاورزان مراکز خرید در کهگیلویه به صورت شبانه روزی فعال شود.

شجاعی با اشاره به ثبت اراضی کشاورزان در سامانه کشت خاطر نشان کرد: به کشاورزانی که قرارداد خود را در این سامانه ثبت کرده‌اند به ازای هر تن از مزرعه تا مرکز خرید مبلغ میزان ۱۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: تشویقی در نظر گرفته شده به ازای هر تن به فردی تعلق می‌گیرد که محصول خود را بنام خود در سامانه کشت قراردادی ثبت کند.

کد خبر 6097712

دیگر خبرها

  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی