Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تامین اجتماعی بردسکن گفت: فرش‌بافان بردسکن درصورت داشتن شکایت، با ثبت دادخواست از طریق سامانه روابط کار از طریق اداره کار شهرستان پیگیر حق و حقوقات خود باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بردسکن، مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه «فارس من» سوژه‌ای را تحت عنوان «فرش‌بافان «انابد» استان خراسان رضوی را دریابید» به ثبت رسانده بودند و درخواست پیگیری درباره این موضوع را داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع را از طریق رئیس تامین اجتماعی بردسکن پیگیری کردیم که رئیس این اداره در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: طی یک هفته آینده به مسائل و مشکلات فرش‌بافان در انابد که به صورت کارگاهی یا در کارگاه فرش این شهر فعالیت می‌کنند، رسیدگی می‌شود.

رئیس تامین اجتماعی بردسکن پس از گذشت یک هفته به همراه بازرس و کارشناس بیمه این اداره از محل شرکت فرش بافی در انابد بازدید کرد.

رئیس تامین اجتماعی بردسکن در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: این شرکت فعالیت صادرات فرش را دارد که با داشتن چندین پیمانکار، فرش بافان را تحت پوشش این پیمانکاران  قرار داده است و فرش بافان در کارگاه‌های کوچک زیر نظر پیمانکاران به کار فرش بافی مشغول هستند.

رضا خطایی درباره علت اینکه چرا برای بیمه این کارگران که اکثرا زنان سرپرست خانواده و یا دیگر بانوان هستند، اقدامی نمی‌شود، اظهار کرد: از آنجا که اشتغال آنان به‌صورت مجتمع نیست ما نمی‌توانیم ورود داشته باشیم بنابراین در صورتی که کارگران شاکی باشند، می‌توانند از طریق اداره کار پیگیر حق و حقوقات و نیز بیمه خود از پیمانکار باشند.

رئیس اداره تامین اجتماعی بردسکن با بیان اینکه این کارگران با نصب دارقالی در منازل خود فعال هستند، گفت: شرکت عرسین با پیمانکاران قرارداد دارد و کارگران تحت پوشش این پیمانکاران هستند.

وی با بیان اینکه شرکت فرش عرسین امسال از تعداد 20 نفر نیروی کاری خود 7 نفر را تعدیل کرده است، عنوان کرد: در صورت ایجاد مجتمع بافندگان فرش در این شهر، حق بیمه کارگران فرش  10 درصد است و ماهیانه رقمی کمی را باید بابت حق بیمه خود پرداخت کنند.

خطایی بیان کرد: شرکت عرسین که ادعای داشتن 1000 نفر کارگر را دارد، عملا فقط ماهیانه بیمه تعداد 12 نفر را که در مجموعه کارگاه  فعالیت دارند، پرداخت می‌کند و مابقی تحت پوشش پیمانکاران هستند و چون تک باف محسوب می‌شوند، تامین اجتماعی نمی‌تواند در این مورد ورود کند مگر اینکه کارگران در صورت داشتن شکایت، با ثبت دادخواست از طریق سامانه روابط کار از طریق اداره کار شهرستان پیگیر حق و حقوقات خود باشند.

وی با اشاره به اجرای طرح ملی دکتر نوربخش، گفت: طرح‌های تامین اجتماعی اکثرا به‌صورت الکترونیکی  اجرا می‌شود و بیمه شدگان می‌تواند با ورود به این سامانه تقاضای خود را ثبت و پاسخ آن را دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرش شکایت تامین اجتماعی بردسکن تامین اجتماعی نیرو کارگران فرش بیمه فرش بافی شکایت بردسکن تامین اجتماعی بردسکن فرش بافان اداره کار پیگیر حق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۸۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند

عباس شیری گفت: در سطح استان قم افزون بر ۱۲ هزار و ۸۰۰ کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم با اشاره به وضعیت بیمه کارگران ساختمانی، ابراز داشت: ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی در کل کشور در صف بیمه هستند در حالی‌که سهمیه ابلاغی امسال بیمه‌شدن ۱۰ هزار کارگر است.

شیری گفت: تمامی کارگران ساختمانی واجد شرایط استان از نظر اشتغال به این حرفه راستی‌آزمایی شده و دارای شناسنامه کاری مشخص هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم با انتقاد از قطع مستمر بیمه کارگران ساختمانی، تصریح کرد: کارگران ساختمانی ممکن است به‌خاطر نبود پروژه فعال عمرانی چند روز مشغول کار نباشند و توقع ما این است که بررسی وضعیت بیمه این افراد این است که جلسات مربوطه با حضور نمایندگان انجمن‌های صنفی و بازرسان برگزار شود.

شیری با اشاره به طرح ساماندهی کارگران ساختمانی، تصریح کرد: به‌رغم تمامی پیگیری‌های انجام شده، اما هنوز مجموعه مدیریت شهری قم هیچ سازه و مکان استانداردی جهت استقرار این افراد در شهر پیش‌بینی و طراحی نکرده‌است.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم بیان کرد: با توجه به اینکه کارگران ساختمانی کارفرمای ثابتی ندارند به‌رغم مشکلات جاری این صنعت، کارگران ساختمانی از مزایای مشاغل سخت و زیان‌آور بهره‌مند نمی‌شوند.

شیری با بیان اینکه در استان قم کمبود کارگر ساختمانی وجود ندارد، تصریح کرد: مشکل اصلی این صنعت حقوق و مزایای آن است که سبب شده تا کارگران ساختمانی به مشاغل دیگر سوق پیدا کنند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت مسکن کارگران ساختمانی، گفت: سه‌هزار و ۷۰۰ کارگر ساختمانی قم در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند